FEL

Fizetési és szállítási információk


 Tisztelt Vásárlóink!  


Webáruházunk a koronavírus miatti rendkívüli helyzet ellenére folyamatosan üzemel, rendeléseiket a hét minden napján 0-24 óráig fogadjuk, feldolgozzuk.
  
A vírushelyzet okán azonban előfordulhat, hogy az Önök által megrendelt termékek szállítása rajtunk kívülálló okok miatt késik, ezért szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Köszönjük.Lehetséges fizetési módok

 1.       Fizetés készpénzben

Megrendelését az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheti ki.

 2.       Fizetés banki átutalással

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk Önnek, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.

Dimax Europe Zrt. bankszámlaszám:   11600006-00000000-20746292  /Erste Bank Zrt. /


Szállítási információk

A megrendelt termékek házhozszállítással kerülnek Önhöz a regisztráció vagy rendelés során megadott címre.
A termékek kiszállítását futárszolgálat végzi.

A szállítási díj bruttó 2 490,- Ft.


Az oldalon látható minden termékből készlettel rendelkezünk, így megrendelését 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk!

A cégünktől rendelt termékekre vonatkozó vállalt kiszállítást raktárunktól az adott címig / kertes ház, kirendeltség, telephely stb. esetén a kapuig, emeletes ház esetében a lépcsőház földszinti bejáratáig / tudjuk biztosítani.
Megértésüket köszönjük.


A törökbálinti raktárral történő előzetes telefonon történő egyeztetés után a termékek személyes átvételére is van lehetőség.


Vásárlási feltételek

Rendelés előtt tájékozódjon a vásárlási feltételekről, kötelezettségekről, elállási jogáról és egyéb lehetőségekről. Elolvasom

Szállítás és átvétel.

Megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft szállítja. Lehetőség van előre egyeztetett időpontban személyes átvételre. Elolvasom

Garancia

A jótállásról, meghibásodott termékek visszaküldésének menetéről és egyéb garanciális lehetőségekről itt tájékozódhat. Elolvasom

X