FEL

Rólunk


Kínálat

A kínálatunkban lévő termékek készlet felvásárlásból vagy saját importból származnak. A kínálatunkban látható minden termékből raktárkészlettel rendelkezünk, így Önt csak egyetlen lépés választja el attól, hogy Magáénak tudhassa a kiszemelt termékeket. Csak válogasson és rendeljen kedvére!

 

Árazás

Mivel a kínált termékek vagy készlet felvásárlásból vagy saját importból származnak, így rendkívül versenyképes árakat tudunk kínálni. Akár azt is mondhatjuk, hogy ennek köszönhetően a piac egyik, sőt talán a legjobb árával fog találkozni az általunk kínált termékek esetében. Nincsenek közvetítő kereskedők, extra marketing díjak vagy egyéb "felesleges" költségek! Egyszerűen csak jó termékek vannak, amelyek a lehető legrövidebb úton jutnak el Önhöz, így Ön minden egyes forintjáért a lehető legmagasabb értéket kapja!

 

Kényelem! -  Garantált termék elérhetőség, gyors szállítási határidő!

Az oldalon látható minden termékből készlettel rendelkezünk, így megrendelését rövíd időn belül házhoz szállítjuk! Lásd még: Fizetés és szállítás menüpont alatt.

 

Fizetési és termékbiztonság!

Ön dönti el, hogy milyen fizetési módot választ! Lehetőség van házhozszállítás utáni, előre utalásos vagy biztonságos csatornán történő bankkártyás fizetésre.

 

Házhozszállítási utáni fizetés esetén csak a csomag átvétele után kell a rendelt termékeket kifizetnie, így a fizetés előtt ellenőrizheti a termék valódiságát!


Ha készpénz kímélő megoldást szeretne, akkor válassza az előre utalásos fizetést, amelyet saját bankjánál kezdeményezhet vagy biztonságos csatornán történő bankkártyás fizetéssel is kiegyenlítheti a választott termékek ellenértékét.

Vásárlási feltételek

Rendelés előtt tájékozódjon a vásárlási feltételekről, kötelezettségekről, elállási jogáról és egyéb lehetőségekről. Elolvasom

Szállítás és átvétel.

Megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft szállítja. Lehetőség van előre egyeztetett időpontban személyes átvételre. Elolvasom

Garancia

A jótállásról, meghibásodott termékek visszaküldésének menetéről és egyéb garanciális lehetőségekről itt tájékozódhat. Elolvasom

X